Cardeau wenskaarten

Elke kaart een cadeau

Een wens voor iedereen

Cardeau biedt wenskaarten aan diverse winkelorganisaties in de Benelux. Met kwalitatief hoogstaande wenskaarten tegen een aantrekkelijke prijs, helpt Cardeau haar afnemers meer omzet en rendement te realiseren. Cardeau onderscheidt zich als een van de grootste aanbieders binnen het supermarktkanaal door uitstraling en assortiment.

Onze wenskaarten worden gedrukt in full colour op 300 tot 350 grams coated en uncoated papier. De kaarten zijn voorzien van diepe reliëf, verschillende folietechnieken, glitter, spot-UV, applicaties zoals b.v. strikjes en lintjes en 3D Lenticular layers. Alle kaarten hebben een eigen 120 grams envelop van dezelfde hoge kwaliteit.

Aan elk detail van een CARDEAU wenskaart wordt zorgvuldig aandacht besteed om de beste kwaliteit te waarborgen.

Elk jaar opnieuw verzorgen wij diverse thema’s zoals: Valentijn, Communie, Vormsel, Geslaagd en natuurlijk jaarlijks een vernieuwd assortiment Kerstkaarten.

Neem contact op voor meer informatie via info@cardeau.nl of bel 026 319 44 44

Collecties

De wenskaartcollecties van Cardeau springen duidelijk in het oog. Wij maken een keuze uit de mooiste en kwalitatief best ontwikkelde kaarten. De collecties zijn altijd eigentijds met kaarten voor elke gebeurtenis. Retailers beoordelen onze kaartseries al jaren als de best verkopende, en niet voor niets. Rotatie in combinatie met marge is de basis van het succes. Dankzij het ruime aanbod, de aantrekkelijke presentatie en een scherpe prijsstelling, vindt de consument altijd de kaart die hij zoekt. Door de combinatie van diverse thema’s in één molen kunnen we op een beperkte ruimte een grote veelzijdigheid bieden.

  • Full service merchandising
  • Maximaal rendement
  • Kwalitatief hoogstaande kaarten

Kaartmolens

Cardeau realiseert een optimale presentatie door de juiste combinatie van het formaat kaarten en type molen op de winkelvloer. Door de variatie in indeling, het gebruik van verschillende pocketformaten, de afstand tussen de molens en de wijze van verpakken van de kaarten, is elke kaart omgeven met de uiterste zorg.

Merchandisers

De verzorging van de kaartmolen is essentieel voor het succes van elke molen. Onze merchandisers beschikken niet alleen over de vereiste vakkennis maar brengen bovendien de nodige ervaring met zich mee. Zij gaan professioneel te werk bij het wisselen van positie in de molen, het verhogen of verlagen van het aantal kaarten, het wijzigen van assortimenten, het doorvoeren van prijswijzigingen, het aanbrengen van promoties en het onder de aandacht brengen van speciale kaarten. Onze merchandiser overlegt met de retailer voor de beste locatie van een kaartmolen; losstaand, in het winkelschap of op een eiland met meerdere kaartmolens. Wij blijven altijd in dialoog met de retailer, waardoor wij met Cardeau naadloos aansluiten op de behoeftes van elke winkel.

Onze A-merken

Paperfuel

Blond Amsterdam

JBS

JVH