Cardeau Tips

Wat schrijf je op een kaartje? Hoe pak je een cadeau leuk in?
Ontdek originele cadeautips, decoratie ideeën en nog veel meer! 

Pasen 01

Tips voor een vrolijk Pasen!

De lentekriebels zijn inmiddels volop aanwezig en de chocolade eitjes liggen al weken naar ons te loeren vanuit de schappen. Nog even en we mogen weer genieten van al het lekkers tijdens een gezellig Paasontbijt en onze creativiteit loslaten op eieren. Yes, de Paasdagen komen eraan! Maar wat zijn nou leuke activiteiten om te ondernemen samen (op afstand)? In dit blog geven we je tips voor een vrolijk Pasen!

Vier de lente 01

Vier de lente!

Eindelijk, de lente is aangebroken! De zon schijnt vaker, de winterjas kan terug in de kast en de kleurrijke krokussen schieten uit de grond. De winter is officieel voorbij: we maken ons op voor een fijn lenteseizoen vol zonnige dagen. Vier jij de lente met ons mee?

Coronaproof Valentijnsdag

Tips voor een Coronaproof Valentijnsdag

Valentijnsdag, de dag die in het teken staat van de liefde. In deze gekke tijd vraag je je misschien af wat je nog kunt doen nu alle niet-essentiële winkels, attractieparken en dierentuinen dicht zijn. Is een romantisch dagje uit nog wel mogelijk? En waar vind ik een leuk cadeau voor mijn geliefde? Wij geven je graag tips om Coronaproof de liefde te vieren!

Kaartje tegen eenzaamheid 3

Samen tegen eenzaamheid met Cardeau

De herfst is al weer flink onderweg en binnenkort breken ze dan toch echt weer aan: de winterdagen! De tijd van Sinterklaas en kerst, koude neuzen en warme chocolademelk. Samen dineren en genieten van gezelschap en winterse gezelligheid. Helaas zijn deze dagen niet voor iedereen even gezellig, en dat geldt dit jaar dubbelop. Veel ouderen en kwetsbaren zullen door de Coronacrisis de komende tijd nog meer thuis doorbrengen dan normaal, misschien zelfs zonder familieleden en vrienden. Omdat we willen helpen de eenzaamheidsepidemie te bestrijden, maakt Cardeau zich dit jaar sterk om samen met jullie iets tegen de eenzaamheid te doen. In december zullen wij een speciale kerstactie doen, maar ook jij kunt heel veel doen om eenzaamheid bij anderen te verlichten. Daarom geven wij je deze maand alvast wat tips waar jij zelf mee aan de slag kunt!

Halloween 1

Tips voor een griezelig Halloween

Laten we eerlijk zijn: 2020 is eigenlijk al het hele jaar een horrorjaar. Maar nu de dagen korter en grauwer worden, de regen genadeloos tegen de ramen slaat en de temperaturen flink zakken, is dit het ideale moment voor een avondje heerlijk griezelen om ons af te leiden! En nu we dat even niet buiten de deur kunnen doen, is dat wel een mooi excuus om je eens helemaal uit te leven in je eigen woonkamer. Of je Halloween nou viert met een hele lading griezelfilms of met een gezellige avond met (een paar) vrienden: met onze tips wordt jouw Halloween een heel stuk griezeliger!

Cardeau Verjaardagskalender

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! (Met tips & gratis downloads)

Het is natuurlijk best makkelijk om een verjaardag te vergeten. Om er voor te zorgen dat je iedereen in jouw leven kunt laten weten dat je aan ze denkt, hebben wij een paar mooie verjaardagskalenders ontworpen. En die kun je gratis downloaden!

Reisdagboek 3

Leg je zomer vast in een reisdagboek

Het is weer zomer! De tijd van zwoele zomeravonden en reizen. Agenda en laptop in de kast en hup: samen met je gezin, geliefde of beste vriendin mooie herinneringen maken. Of geniet van je eigen gezelschap en ga op een solo-avontuur! Het is dit jaar heel lastig om naar het buitenland te gaan, dus vakantie in eigen land is populairder dan ooit. Gelukkig heeft Nederland genoeg leuks te bieden om je zomer interessant te maken. Of je nou drie weken alleen op de fiets het land doorkruist, met verschillende mensen meerdere midweekjes boekt, of allerlei losse dagtripjes maakt: op avontuur gaan in eigen land kan net zo leuk zijn als een verre reis!

Tuinfeest 1

Hallo zomer! Tips en inspiratie voor een gezellig tuinfeest

De zon schijnt weer, de vogeltjes zijn aan het fluiten en overal komt de natuur weer tot leven: het is bijna tijd voor de lente! Wij vinden de lente het mooiste seizoen van het jaar en daarom willen we de lente begroeten met een leuk feest. Samen met vrienden en familie gezellig tussen de ontluikende knoppen en bloesems; wat wil je nog meer?

Cardeau Bruiloft

Tips voor een bescheiden bruiloft

Zijn grootse feesten met honderden gasten niet echt iets voor jou, of wil je ondanks Corona toch graag trouwen? Er zijn veel denkbare redenen om voor een kleinere bruiloft te kiezen. De praktische redenen zoals de Corona-maatregelen of de enorme kosten van een groot feest komen zijn snel bedacht, maar misschien heb jij liever een kleiner feest omdat je dat intiemer en specialer vindt. Het is helemaal aan jou, want jij bent immers degene die gaat trouwen! 😉 Maar hoe maak je nou een feest dat net zo onvergetelijk wordt als een immense bruiloft?

Moederdag_Mam jij bent goud waard

Tips voor het schrijven van een geweldige wenskaart voor Moederdag en Vaderdag

Moederdag staat weer voor de deur en ook Vaderdag laat niet lang meer op zich wachten. Een bezoekje is niet altijd een optie, maar gelukkig kun je de afstand goed overbruggen met een mooie ansichtkaart. Zo laat je je vader of moeder, opa of oma weten dat je aan ze gedacht hebt en we weten allemaal hoe fijn ze dat vinden! Maar wat moet je in vredesnaam schrijven? Wij geven je inspiratie voor een tekst waarmee je jouw familie blij gaat maken.