Cardeau Tips

Wat schrijf je op een kaartje? Hoe pak je een cadeau leuk in?
Ontdek originele cadeautips, decoratie ideeën en nog veel meer! 

Moederdag_Mam jij bent goud waard

Tips voor het schrijven van een geweldige wenskaart voor Moederdag en Vaderdag

Moederdag staat weer voor de deur en ook Vaderdag laat niet lang meer op zich wachten. Een bezoekje is niet altijd een optie, maar gelukkig kun je de afstand goed overbruggen met een mooie ansichtkaart. Zo laat je je vader of moeder, opa of oma weten dat je aan ze gedacht hebt en we weten allemaal hoe fijn ze dat vinden! Maar wat moet je in vredesnaam schrijven? Wij geven je inspiratie voor een tekst waarmee je jouw familie blij gaat maken.

Vriendelijk gebaar 01

Verspreid positiviteit: Maak iemand blij met een vriendelijk gebaar!

Door de maatregelen die de verspreiding van Corona moeten tegengaan, zullen we met z’n allen veel tijd thuis door moeten brengen. Samen met je gezin, huisgenoten, of misschien wel alleen. Niets gaat zoals je gewend bent en de normale regelmaat ligt overhoop. Dat alles kan voor sommige mensen best heel lastig zijn. Daarom is het in deze tijd belangrijker dan ooit om veel liefde en begrip voor elkaar te tonen en elkaar waar mogelijk een handje te helpen. Niet alleen je huisgenoten, gezin of familieleden, maar ook je vrienden en je buren. Daarom geven we je hier wat tips waarmee je wat positiviteit kan verspreiden!

Valentijn 1

Zo schrijf je de perfecte valentijnskaart

Valentijnsdag is de dag waarop de liefde gevierd wordt! Op deze dag laat je jouw geliefde weten dat je om hem of haar geeft, of je stuurt juist een anoniem kaartje naar iemand op wie jij een oogje hebt. Vind je het nog lastig wat je precies op de kaart gaat schrijven?

Cardeau Wenskaarten 2

Tips bij het schrijven van een verjaardagskaart

Een verjaardagskaart is de perfecte manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Je zoekt een kaart die past bij de persoonlijkheid van de jarige, en met jouw handgeschreven boodschap zet je de jarige echt even in het zonnetje. Maar wat zet je dan in een verjaardagskaart?