Cardeau Tips

Wat schrijf je op een kaartje? Hoe pak je een cadeau leuk in?
Ontdek originele cadeautips, decoratie ideeën en nog veel meer! 

Kaartje tegen eenzaamheid 3

Samen tegen eenzaamheid met Cardeau

De herfst is al weer flink onderweg en binnenkort breken ze dan toch echt weer aan: de winterdagen! De tijd van Sinterklaas en kerst, koude neuzen en warme chocolademelk. Samen dineren en genieten van gezelschap en winterse gezelligheid. Helaas zijn deze dagen niet voor iedereen even gezellig, en dat geldt dit jaar dubbelop. Veel ouderen en kwetsbaren zullen door de Coronacrisis de komende tijd nog meer thuis doorbrengen dan normaal, misschien zelfs zonder familieleden en vrienden. Omdat we willen helpen de eenzaamheidsepidemie te bestrijden, maakt Cardeau zich dit jaar sterk om samen met jullie iets tegen de eenzaamheid te doen. In december zullen wij een speciale kerstactie doen, maar ook jij kunt heel veel doen om eenzaamheid bij anderen te verlichten. Daarom geven wij je deze maand alvast wat tips waar jij zelf mee aan de slag kunt!

Halloween 1

Tips voor een griezelig Halloween

Laten we eerlijk zijn: 2020 is eigenlijk al het hele jaar een horrorjaar. Maar nu de dagen korter en grauwer worden, de regen genadeloos tegen de ramen slaat en de temperaturen flink zakken, is dit het ideale moment voor een avondje heerlijk griezelen om ons af te leiden! En nu we dat even niet buiten de deur kunnen doen, is dat wel een mooi excuus om je eens helemaal uit te leven in je eigen woonkamer. Of je Halloween nou viert met een hele lading griezelfilms of met een gezellige avond met (een paar) vrienden: met onze tips wordt jouw Halloween een heel stuk griezeliger!

Cardeau Verjaardagskalender

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! (Met tips & gratis downloads)

Het is natuurlijk best makkelijk om een verjaardag te vergeten. Om er voor te zorgen dat je iedereen in jouw leven kunt laten weten dat je aan ze denkt, hebben wij een paar mooie verjaardagskalenders ontworpen. En die kun je gratis downloaden!

Reisdagboek 3

Leg je zomer vast in een reisdagboek

Het is weer zomer! De tijd van zwoele zomeravonden en reizen. Agenda en laptop in de kast en hup: samen met je gezin, geliefde of beste vriendin mooie herinneringen maken. Of geniet van je eigen gezelschap en ga op een solo-avontuur! Het is dit jaar heel lastig om naar het buitenland te gaan, dus vakantie in eigen land is populairder dan ooit. Gelukkig heeft Nederland genoeg leuks te bieden om je zomer interessant te maken. Of je nou drie weken alleen op de fiets het land doorkruist, met verschillende mensen meerdere midweekjes boekt, of allerlei losse dagtripjes maakt: op avontuur gaan in eigen land kan net zo leuk zijn als een verre reis!

Tuinfeest 1

Hallo zomer! Tips en inspiratie voor een gezellig tuinfeest

De zon schijnt weer, de vogeltjes zijn aan het fluiten en overal komt de natuur weer tot leven: het is bijna tijd voor de lente! Wij vinden de lente het mooiste seizoen van het jaar en daarom willen we de lente begroeten met een leuk feest. Samen met vrienden en familie gezellig tussen de ontluikende knoppen en bloesems; wat wil je nog meer?

Cardeau Bruiloft

Tips voor een bescheiden bruiloft

Zijn grootse feesten met honderden gasten niet echt iets voor jou, of wil je ondanks Corona toch graag trouwen? Er zijn veel denkbare redenen om voor een kleinere bruiloft te kiezen. De praktische redenen zoals de Corona-maatregelen of de enorme kosten van een groot feest komen zijn snel bedacht, maar misschien heb jij liever een kleiner feest omdat je dat intiemer en specialer vindt. Het is helemaal aan jou, want jij bent immers degene die gaat trouwen! 😉 Maar hoe maak je nou een feest dat net zo onvergetelijk wordt als een immense bruiloft?

Moederdag_Mam jij bent goud waard

Tips voor het schrijven van een geweldige wenskaart voor Moederdag en Vaderdag

Moederdag staat weer voor de deur en ook Vaderdag laat niet lang meer op zich wachten. Een bezoekje is niet altijd een optie, maar gelukkig kun je de afstand goed overbruggen met een mooie ansichtkaart. Zo laat je je vader of moeder, opa of oma weten dat je aan ze gedacht hebt en we weten allemaal hoe fijn ze dat vinden! Maar wat moet je in vredesnaam schrijven? Wij geven je inspiratie voor een tekst waarmee je jouw familie blij gaat maken.

Vriendelijk gebaar 01

Verspreid positiviteit: Maak iemand blij met een vriendelijk gebaar!

Door de maatregelen die de verspreiding van Corona moeten tegengaan, zullen we met z’n allen veel tijd thuis door moeten brengen. Samen met je gezin, huisgenoten, of misschien wel alleen. Niets gaat zoals je gewend bent en de normale regelmaat ligt overhoop. Dat alles kan voor sommige mensen best heel lastig zijn. Daarom is het in deze tijd belangrijker dan ooit om veel liefde en begrip voor elkaar te tonen en elkaar waar mogelijk een handje te helpen. Niet alleen je huisgenoten, gezin of familieleden, maar ook je vrienden en je buren. Daarom geven we je hier wat tips waarmee je wat positiviteit kan verspreiden!

Valentijn 1

Zo schrijf je de perfecte valentijnskaart

Valentijnsdag is de dag waarop de liefde gevierd wordt! Op deze dag laat je jouw geliefde weten dat je om hem of haar geeft, of je stuurt juist een anoniem kaartje naar iemand op wie jij een oogje hebt. Vind je het nog lastig wat je precies op de kaart gaat schrijven?

Cardeau Wenskaarten 2

Tips bij het schrijven van een verjaardagskaart

Een verjaardagskaart is de perfecte manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Je zoekt een kaart die past bij de persoonlijkheid van de jarige, en met jouw handgeschreven boodschap zet je de jarige echt even in het zonnetje. Maar wat zet je dan in een verjaardagskaart?